Selülitten Kurtulma Hareketleri

Selülitten Kurtulma Hareketleri

Selülitten kurtulmak için kimsenin elinde sihirli bir formül yok. Kozmetik kremleri, güzellik merkezinde gerçekleştirilen tedaviler ve son olarak selülitten kurtulma egzersizleri. Bunların hiçbiri selülitleri garanti olarak ortadan kaldırmıyor. Selülitten kurtulmak için gerçek anlamda yapabileceğiniz tek şey hayat tarzınızı düzenlemek, doğru beslenmek ve düzenli egzersiz yapmak. Bu sayede var olan selülitlerin görünümünü azaltabilir ve daha fazla bölgede görülmesini engelleyebilirsiniz. Bazı durumlarda selülit genetik olarak meydana geldiği için oluşmaması yönünde fazla yapabileceğiniz bir şey yok ancak düzenli beslenme ve egzersizler ile yayılmasını engellemek elinizde.

Selülitten kurtulma hareketleri aslında selülit görülen kalça, baldır ve karın bölgelerini çalıştırarak buradaki kan akışını hızlandırmak ve hücrelere daha çok oksijen gitmesini sağlamak amacıyla yapılıyor. Aşağıda bazı yabancı uzmanların ve ev kadınlarının selülitten kurtulma hareketleri olarak paylaştıkları videoları bulabilirsiniz.

Selülit Görünümünü Azaltmak İçin Yapabileceğiniz Egzersizler

Aşağıdaki 6 dakikalık videoda ev ortamında rahatlıkla yapabileceğiniz bazı egzersizler gösteriliyor. Bu egzersizler selüliti tamamen ortadan kaldırmayacaktır ancak mevcut selülit görünümünü hafifletirken selülitli bölgenin büyümesinin önlenmesine yardımcı olabilir.

Selülit görünümünü azaltmak ve/veya önlemek için aşağıdaki videolardan size uygun egzersizleri belirleyerek günde 5-10 dakikanızı bu egzersizlere ayırmanız yeterli olacaktır. Tabi bu egzersizlerin etkili olabilmesi için az yağlı gıdalarla beslenme, bol bol su içmek, kafeinden ve sigaradan uzak durmak gerekiyor.

Selülit görünümünü azaltmak için evde yapabileceğiniz hareketler

Kalça bölgesini çalıştırma ve selülit azaltma egzersizleri

,

Bu yazıyla ilgili henüz yorum yapılmamış.

Bir cevap yazın